Cryolipolyse

CLASSYS Clatuu 360 | Cryolipolyse Apparaat

  • 360º koeling
  • Constante diepe koeling
  • Behandel twee zones tegelijk

CLASSYS Clatuu Alpha | Cryolipolyse Apparaat

  • 360º koeling en vacuüm
  • Zeven doeltreffende behandelkoppen
  • Behandel twee zones tegelijk

Een strakke huid en een slank figuur zonder operatie

  • Oplossingen voor gezicht en lichaam
  • Verbetering zonder operaties
  • High-end producten met gegarandeerd resultaat

Het verstrakken van de huid en/of het verwijderen van lichaamsvet zijn voor veel mensen een wens. Een operatie heeft men er vaak niet voor over. Een comfortabele, niet-chirurgische ingreep om het gelaat en figuur te verbeteren is dan de ideale oplossing. Medilaser biedt apparatuur aan met bewezen resultaten en een professionele ondersteuning. Schoonheidssalons, dermatologen en andere professionals die willen werken met onze apparatuur worden ondersteund met een  perfecte service, professionele begeleiding en marketingmateriaal.

Cryolipolyse is dé oplossing voor een figuurcorrectie

Eén van de laatste ontwikkelingen in de bodycontouring wereld is Cryolipolyse, beter bekend als vetbevriezing. Vetbevriezing heeft als doel om de vorm van het lichaam aan te passen, dit via een niet-invasieve manier (in tegenstelling tot liposuctie). Hiervoor wordt  extreme koude (-9 C) gebruikt.

Het vacuüm handstuk isoleert het te behandelen vet en zorgt ervoor dat het lichaam dit niet meer kan verwarmen. Het proces wat in gang wordt gezet met de extreme koude heet apoptose. Dit houdt in dat een vetcel door het lichaam wordt aangemerkt als ‘niet meer nodig’ en wordt hierna geleidelijk afgebroken. Je zal dus nooit direct resultaat zien na een behandeling, dit is een geleidelijk proces van 2 á 3 maanden

Bodyshaping en verstrakking zonder operatie!

Een andere behandeling voor het liften en verstrakken van uw huid (lichaam en gezicht) zonder een ingreep is de HIFU techniek (Hoog Intensief Gefocust Ultrasound). De HIFU techniek focust energie onder de huid, waardoor de bovenste huidlaag volledig intact blijft. De energie stimuleert de diepere huidlagen voor de aanmaak van collageen en het verstrakken en liften van de huid. Dit is dé oplossing voor diepe en oppervlakkige rimpels, huidverslapping en grove poriën.

Voor welke delen kan het gebruikt worden?

De HIFU techniek kan op vrijwel alle onderdelen van het gezicht en lichaam worden ingezet om de huid te verstrakken. Cryolipolyse is vooral bedoeld voor het gebruik rondom de buik en taille, de benen en heupen en ook de onderkin.

Medilaser helpt je met de juiste aankoop!

Ben je geïnteresseerd in onze apparatuur voor figuurcorrectie en wil je je laten adviseren door één van onze product experts? Neem dan contact met ons op.