Oplossingen

ATMOS i View COLPO | HD LED Colposcoop

ATMOS i View COLPO | HD LED Colposcoop

Met moderne LED-verlichting, hoogwaardige optica en HD-camera technologie zet de ATMOS i View COLPO colposcoop nieuwe normen op het gebied van helderheid, scherptediepte en gebruiksgemak. De baanbrekende H.A.S.I. filtermethode zorgt voor een uitstekende verbetering van het contrast van bloedvaten op het slijmvlies, wat helpt bij het vroegtijdig opsporen van baarmoederhalskanker. De colposcoop kan moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande praktijksoftware via GDT, DICOM en HL7. Dankzij de enorme scherptediepte hoeft de microscoop zelden of zelfs helemaal niet opnieuw te worden ingesteld. De LED-lichtbron van de ATMOS i View COLPO is kleurgecorrigeerd, zodat de weefselkleuren vrijwel exact worden gereproduceerd.

Uitstekende beeldkwaliteit

Betrouwbare diagnose

Optimale integratie

Ontdek de kracht van de ATMOS i View COLPO: een innovatieve colposcoop met gebruiksgemak en geavanceerde technologieën!

LED-Technologie

De ATMOS i View COLPO colposcoop beschikt over een innovatieve LED-technologie, die zorgt voor homogene verlichting, natuurlijke kleurweergave, automatische witbalans en minimale thermische belasting op het slijmvlies. Dit resulteert in een optimale visuele ervaring tijdens onderzoeken, waardoor je als gynaecoloog nauwkeurige diagnoses kunt stellen met meer comfort voor je patiënten.

LED-technologie-ATMOS-i-View-COLPO-768x447
iView-COLPO_Feature_04_670x390Px-1200x698

Een nog hoger contrast van vasculaire veranderingen

De nieuw ontwikkelde Hemoglobine Absorptie Spectrale Beeldvorming (H.A.S.I.) filter is de meest innovatieve filtermethode die het contrast van bloedvaten op het slijmvlies versterkt. Het verbeterde contrast maakt een betere detectie mogelijk van vasculaire veranderingen en indicatoren van de haarvaatjes. De H.A.S.I. filter houdt rekening met twee maximale absorptieniveaus: het groene golflengtebereik rond 550 nanometer en het blauwe golflengtebereik rond 450 nanometer.

Documentatiesoftware

ATMOS iDocuments GYN is een innovatieve documentatiesoftware waarmee je als gynaecoloog sneller dysplasiescreenings kunnen uitvoeren en documenteren. De software kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-omgevingen. Het biedt ook flexibele beeldregistratie, een gedigitaliseerd sjabloon voor colposcopierapporten voor documentatie en gemakkelijke export van onderzoeksresultaten via de DICOM- of GDT-interface.

EN_Feature_iDocuments_5_670x390Px-570x332

Belangrijkste voordelen

 • Efficiënt werken door een groot uittredepunt
 • Optimale 3D-weergave dankzij de grote stereobasis
 • Gepatenteerde verdubbeling van de scherptediepte
 • Hoge optische resolutie dankzij kleurgecorrigeerde lenzen
 • Vijf niveaus van vergroting van 4,3- tot 17-voudig
microscope-atmos-medical-ivew-21-colposcope-3_1764x2044 (1)

ATMOS i View COLPO | HD LED Colposcoop

Specificaties

Verlichtingssterkte
Kleurtemperatuur
Stereobasis
f: 200 | mm: 1200 klx
5000 K
24 mm

SNJ Finebeam Dual | Q-Switched & Lange Pulse Nd:YAG Laser

SNJ Finebeam Dual | Q-Switched & Lange Pulse Nd:YAG Laser

De SNJ Finebeam Dual is een geavanceerd Nd:YAG-lasersysteem op basis van hoogwaardige puls technologie. De Finebeam Dual combineert de voordelen van een Q-Switched Nd:YAG laser met verschillende modes  (1064 enkelvoudig / 1064 PDP / 1064 NON-Q / 532 enkelvoudig) met de mogelijkheid van een long pulsed modus.

Een Q-Switched ND:YAG laser geeft korte, hoge energiepulsen af. Deze korte pulsen zorgen voor een zeer gericht effect, wat betekent dat ze zeer effectief zijn in het verwijderen van kleinere en specifieke tatoeages en ouderdomsvlekken.

Een Q-Switched & long-pulsed ND:YAG laser daarentegen geeft zowel korte als langere energiepulsen af. Naast de Q-Switched pulsen kunnen er dus ook lange pulsen (Long Pulse) worden afgegeven voor het verwijderen van beenvaatjes (besenreiser) of het ontharen van donkere huidtypen (5-6).

Hoog piekvermogen

Zeer uniforme straal

Veelzijdige behandelingen

Benieuwd hoe de Finebeam Dual jouw klanten kan helpen?

Hoog piekvermogen

De Finebeam Dual is voorzien van een tweekamer laserkop in een resonator. Dit is een effectieve manier gebleken om een hoog piekvermogen tot 300 MW te bereiken met een korte pulsduur. Door de laserkop in een resonator te plaatsen is het mogelijk het energieniveau van de laserstraal te regelen en deze in een specifieke richting te sturen. Dit is een belangrijk voordeel voor vele toepassingen, zoals die waarbij de laser nauwkeurige bewerkingen moet uitvoeren met een korte pulsduur.

Uniforme energieafgifte

De Finebeam biedt een uniek en dynamisch voordeel als het gaat om energiedistributie. Dit biedt patiënten een hogere effectiviteit en een verminderde gevoeligheid. Het vlakke bundelprofiel maakt een nauwkeuriger bundelpatroon mogelijk, en de maximale bundelgrootte is slechts 10 mm.

Dit unieke kenmerk van de Finebeam is een groot voordeel voor patiënten, aangezien de uniformiteit van de energiedistributie ervoor zorgt dat zij de noodzakelijke behandeling krijgen met minimale verstoring en bijwerkingen. Bovendien wordt het risico van huidbeschadiging sterk verminderd omdat de bundel zo klein mogelijk is. De uniformiteit van de energiedistributie helpt ook om ervoor te zorgen dat de patiënt een consistente en betrouwbare dosis energie ontvangt, waardoor hij kan profiteren van de hoogste effectiviteit van de behandeling.

Veelzijdige behandelingen

De Finebeam Dual is een veelzijdige laser die ook te gebruiken is als tatoeagelaser, want hij kan snel en gemakkelijk alle kleuren tatoeages verwijderen. Met de 1064 en 532nm golflengtes van het meegeleverde handstuk kunnen donkere en rode tatoeages met gemak worden verwijderd. Bovendien kunt u met de 650nm Ruby en 595nm Gold handstukken de groene, blauwe en paarse inktdeeltjes verwijderen. Met deze uitgebreide reeks opties kunt u elke tatoeage in volle kleur behandelen.

In de Q-switched modes zendt de laser korte, krachtige energiepulsen uit die zeer geconcentreerd zijn en een zeer specifiek effect hebben. Dit maakt ze zeer effectief in het verwijderen van kleinere tatoeages, ouderdomsvlekken en andere gerichte gebieden.

Voor grotere tatoeages en ouderdomsvlekken is een long pulsed modes een betere optie. Deze modes zent langere energiepulsen uit die over een groter gebied worden verspreid. Dit maakt het een goede keuze voor grotere tatoeages of ouderdomsvlekken die verwijderd moeten worden.

Daarnaast kan de Finebeam Dual ook uitstekend gebruikt worden voor vasculaire aandoeningen en laserontharing op alle huidtypen, inclusief de donkere huid.

pdt1-5-Small (1)

Behandel onder meer:

 • Pigment aandoeningen
 • Huidverjonging en -verstrakking
 • Ontharing
 • Vasculaire aandoeningen
 • Tatoeage verwijdering
SNJ-FINEBEAM-RECHT

SNJ Finebeam Dual | Q-Switched & Lange Pulse Nd:YAG Laser

Specificaties

Systeem Q-Switched & Long-Pulsed ND:YAG laser
Golflengte 1064 nm / 532 nm
Spotgrootte Zoom 1064nm 2~10mm / 532nm 1~7mm Collimator 1064 8 mm (Optioneel) Fractionele 1064 5x5㎡ (Optioneel)
Frequentie 1~10 Hz
Koeling Water naar lucht warmtewisselaar
Puls energie QSW Enkele 1064nm Max. 1.6J QSW 1064nm PDP-Max. 2.2J QSW 1064nm Niet-Q Max. 3.5J QSW Enkele 532nm Max. 0,5J LPS-Max. 60J
Gewicht 75kg (Max. Gewicht 80kg)
Afmetingen 320 (B) x 850 (L) x 800 (H) mm
Elektrisch 200-240VAC, 50/60Hz
Leasing vanaf € 910,- per maand Leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden en op de huidige rentetarieven (08/2023). Bedrag is excl. BTW.

Ontdek de geavanceerde Finebeam Dual

SNJ Finebeam Qplus | Q-Switched Nd:YAG Laser

SNJ Finebeam Qplus | Q-Switched Nd:YAG Laser

De SNJ Finebeam Qplus is een geavanceerd Q-Switched Nd:YAG-lasersysteem met 4 verschillende functies en 2 verschillende golflengtes (1064 en 532nm) . Het systeem is uitgerust met een laserarm voor meer mogelijkheden en precisie in de Q-Switched-modus. De machine bevat 7 speciaal gecoate reflectoren voor een hoger piekvermogen.

Hoog piekvermogen

Hoge precisie

Variabele instellingen

Kies voor veelzijdigheid met de Finebeam Qplus

pdt1-5-Small

Maximale controle

De SNJ Finebeam Qplus is in staat om een hoger piekvermogen dan vergelijkbare apparaten te leveren. De dubbele kamer van laserkop zorgt voor een hoog piekvermogen als 300 MW met korte pulsduur.

Daarnaast biedt de Qplus een uniforme uitgifte van de energie. Dit zorgt voor een hogere effectiviteit en minder gevoeligheid bij de patiënt.

Tatoeagelaser voor het verwijderen van tattoo's

De Clatuu Alpha heeft verschillende koppen met verschillende vormen die matchen met de behandelzones. Elke kop is uitermate geschikt voor een specifiek lichaamsdeel, waar het vacuüm en de koeling goed zijn werk kan doen, zo is er bijvoorbeeld een kop welke perfect is voor de buik en een andere voor de onderkin.

Alle behandelkoppen hebben de mogelijkheid om tot 20% meer vacuüm te zuigen, waardoor er betere resultaten worden behaald. Het verschilt per klant hoe laag de temperatuur en hoe hard het vacuüm moet zijn. Dit is instelbaar. Zo kunnen er comfortabele en persoonlijke behandelingen worden aangeboden.

Finebeam-handstukken
Tattoo-verwijdering

Geschikt voor een range aan indicaties

 • Melasma en Post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH)
 • Moedervlekken en sproeten
 • Soft Peeling
 • Tattoo verwijdering
 • Ouderdomsvlekken
 • Lentigines en Café-au-lait vlekken
finebeam-q-plus

Finebeam Qplus

Specificaties

Systeem Q-Switched Nd:Yag
Golflengte 1064/532 nm
Pulseduur < 10ns
Pulse enegie QSW Single 1064nm Max. 1.6J QSW 1064nm PDP Max. 2.2J QSW 1064nm Non-Q Max. 3.5J QSW Single 532nm Max. 0.5J
Frequentie 1~10 Hz
Voltage 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
Afmetingen (l x b x h) 32 x 85 x 80 cm
Gewicht 75 Kg
Leasing vanaf € 910,- per maand Leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden en op de huidige rentetarieven (08/2023). Bedrag is excl. BTW.

De werking van deze geavanceerde laser

INDIBA EDNA Pro Max | Deep Beauty RF

INDIBA EDNA Pro Max | Deep Beauty RF

De Indiba EDNA Pro Max is een full-body radiofrequentie apparaat voor het stimuleren van een gezonde celfunctie en revitalisering. De EDNA Pro Max doet dit door middel van radiofrequentietherapie op een specifieke frequentie van 448kHz, wat thermische en subthermische effecten veroorzaakt.  Hierdoor worden merkbare resultaten bereikt vanaf de eerste sessie.

Met maximale veelzijdigheid, veiligheid en precisie gaat de EDNA Pro Max een stap verder in innovatie, met nieuwe functies die het tot het krachtigste INDIBA®-beauty apparaat maken dat ooit is gemaakt.

Biostimulatie (subthermisch)

Vascularisatie (thermisch)

Hyperactivatie (hyperthermisch)

Krachtige technologie voor jouw klanten!

Merkbare resultaten vanaf de eerste sessie

De krachtige EDNA Pro Max met 200W en 448kHz richt zich op thermische en subthermische effecten. Subthermisch richt het zicht op biostimulatie. De PRo Max activeert de celstofwisseling, verhoogt de bloedsomloop en activeert fibroblasten.

Daarnaast verwijdt de behandeling de bloedvaten, verhoogt de doorbloeding, verbetert zuurstofvoorziening van weefsel en cellen, verhoogt het celmetabolisme en bevordert de afvoer. Ook breekt de Pro Max vet/vetafzettingen af, ontgift en stimuleert de afvoer van gifstoffen.

250 W direct vermogen (TURBO MAX-TECHNOLOGIE)

Door de toevoeging van TURBO MAX-technologie kan het apparaat onmiddellijk een vermogen van 250 W bereiken, waardoor de weefseltemperatuur wordt verhoogd totdat de vereiste hyperthermie is bereikt. Bovendien schakelt de TURBO MAX-technologie automatisch uit na 30 seconden gebruik, voor maximale klantveiligheid.

De Indiba Edna Pro Max bevat twee handstukken, beide met hun eigen modus. De Capacitive Mode (CAP), waarbij een isolerende laag over de elektrode is aangebracht, is geschikt voor de behandeling van oppervlakkig weefsel en het verbeteren van de doorbloeding. De Resistive Mode (RES), waarbij geen isolerende laag over de elektrode is aangebracht, is geschikt voor de behandeling van diepere structuren zoals lokale vetophopingen. Beide modi worden tijdens de behandeling gecombineerd voor optimale effecten.

Maximaal comfort

De Indiba Edna Pro Max biedt maximaal comfort tijdens behandelingen. Bij gebruik van extra accessoires hoeft de aansluiting niet te worden verwisseld. Snellere en efficiëntere behandelingen zijn het resultaat.

De gepatenteerde Cell Boost-technologie optimaliseert de effecten van het INDIBA-protocol en intensiveert en verbetert de behandelresultaten.

Behandel onder meer:

 • Gezichtsverjonging
 • Huidverstrakking
 • Bodycontouring
 • Verjonging van het lichaam
 • Haar behandelingen
 • Spa en welzijn
EDNA-PRO-MAX_Device-Images_3_jpg-Small

INDIBA EDNA Pro Max | Deep Beauty RF

Specificaties

Output Frequentie
Maximale output power in resistive modus
Maximale output power in capacitieve modus
Leasing vanaf € 750,- per maand
448 KHz
250 W
500 VA
Leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden en op de huidige rentetarieven (08/2023). Bedrag is excl. BTW.

Ontdek de krachtige Indiba EDNA Pro Max!

INDIBA EDNA ONE | Radiofrequentie Technologie voor het Gelaat

INDIBA EDNA ONE | Radiofrequentie Technologie voor het Gelaat

Indiba radiofrequentie apparatuur wordt gebruikt voor verschillende behandelingen van het gelaat, zoals huidverstrakking, verbetering van de huidelasticiteit en het verminderen van rimpels. Het werkt door middel van radiofrequentie-energie, die diep in de huid wordt geleverd om de productie van collageen te stimuleren. Dit leidt tot een verbeterde huidtextuur en uitstraling. Het is een minimale invasieve behandelmethode en is zeer veilig en effectief.

De Indiba Edna One is een compact apparaat voor radiofrequentiebehandelingen door middel van het gepatenteerde Proionic®-systeem voor het gezicht en de hals.

Effectieve gezichtsverjonging

Veilige en Niet-invasieve behandelingen

Snelle en zichtbare resultaten

Waarom behoort de Indiba Edna One wereldwijd tot de meest gewilde apparaten in de beautybranche?

Effectieve gezichtsverjonging

De Indiba Edna One is een compact apparaat voor die centra die het beste van EDNA willen bieden op het gebied van gezichts-, lichaams- en haarbehandelingen. Met dit apparaat kunt u uw klanten veilige en effectieve behandelingen bieden die hun uiteenlopende schoonheidsproblemen aanpakken.

Als leider op het gebied van radiofrequentiebehandelingen maakt de Indiba-technologie gebruik van het gepatenteerde Proionic-systeem, waarbij een specifieke frequentie van 448 kHz wordt toegepast die thermische en sub-thermische effecten produceert en merkbare resultaten behaalt vanaf de eerste sessie.

Veilige en Niet-invasieve behandelingen

De specifieke radiofrequentie van INDIBA (448 kHz) beschadigt de cellen niet en daarom is het niet nodig om de toestand van het weefsel na de behandeling te herstellen.

Onze technologie werkt diepgaand en alle cellen profiteren van de activering van fibroblasten, collageen en elastine. Het resultaat is dat de huid strakker wordt en erg zacht aanvoelt. Onze behandelingen zijn niet-invasief, pijnvrij en kunnen levenslang worden herhaald omdat ze geen bijwerkingen hebben.

Snelle en zichtbare resultaten

De vraag naar niet-invasieve gezichtsverjongingsbehandelingen die zorgen voor een jongere, natuurlijke uitstraling is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid.

Het is bewezen dat de INDIBA®-technologie geweldige resultaten behaalt bij het verminderen van rimpels en expressielijnen vanaf de eerste sessie, en zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder het weefsel te beschadigen.

Voordelen

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetert de hydratatie en helderheid van de huid
 • Verhoogt de elasticiteit
 • Verstrakt de oogleden en trekt neerhangende wenkbrauwen op
 • Verbetert het gebied rond de ogen (wallen, donkere kringen en rimpels)
 • Geen stilstand
 • Niet-invasief
 • Onmiddellijke resultaten

Behandel onder meer:

 • Rimpels & fijne lijntjes
 • Uitgedroogde huid
 • Wallen en donkere kringen onder de ogen
 • Lichtgevende blik
EDNA-ONE_Device-Images_AL4Y0026_JPG-Small

INDIBA EDNA ONE | Radiofrequentie Technologie voor het Gelaat

Specificaties

Output Frequentie
Max output
448 Khz
100 W

Ontdek de geavanceerde Indiba Edna One

LIMMER Laser DIOLAS Photon | Diodelaser

LIMMER Laser DIOLAS Photon | Diodelaser

Diodelaser DIOLAS Photon van Limmer Laser is de nieuwe leider op het gebied van hoogwaardige compacte lasers. Met zijn unieke vaardigheden en gespecialiseerde accessoires, wordt het het perfecte hulpmiddel voor artsen op vele gebieden.

Compact en krachtig

Interdisciplinair

Diverse beschikbare configuraties

Waarom kiezen voor de DIOLAS Photon van Limmer Laser?

Compact en krachtig

De DIOLAS Photon past zich aan aan uw behoeften. U kunt met deze compacte laser uw eigen gebruikersnaam en eigen set behandelingsparameters opslaan. Zo kiest u eenvoudig uw eigen behandelingsparameters op het scherm uit de lijst met indicaties van uw eigen medische discipline. Configureer het lasersysteem met accessoires zoals handstukhouders, etc. volgens uw voorkeuren

De lichtgewicht DIOLAS Photon diodelaser is 's werelds eerste compacte laser met LFD-modus (Leveled Field Density) die de coagulatie beperkt tot een constante 1 mm voor duidelijk verminderde collaterale schade. De laser heeft een touchpanel voor eenvoudig en intuïtief gebruik.

Limmer Diolas photon

Multidisciplinair inzetbaar

De DIOLAS Photon kan multidisciplinair worden ingezet. De laser is geschikt voor de volgende medische toepassingen:

 • Dermatologie (snijden, coaguleren en ablateren van weefsel, coaguleren van bloedvaten & fractionele behandeling)
 • KNO (snijden van weefsel, bijv. strottenhoofdcarcinoom, coaguleren van weefsel en bloedvaten, contractie van weefselcontractie, bijv.LAUP & ablatie van weefsel en bot, bijvoorbeeld Stapedotomie)
 • Tandheelkunde (snijden en coaguleren van weefsel, coaguleren van bloedvaten en desinfectie)
 • Algemene chirurgie (snijden, coaguleren en ablateren van weefsel & coaguleren van bloedvaten)
 • Proctologie (snijden, coaguleren en ablateren van weefsel & coaguleren van bloedvaten)
 • Urologie (snijden, coaguleren en ablateren van weefsel & coaguleren van bloedvaten)
 • Thoraxchirurgie en pneumologie (snijden, coaguleren en ablateren van weefsel & coaguleren van bloedvaten)

Verschillende beschikbare configuraties

Beschikbare configuraties van het geavanceerde model DIOLAS Photon Pro, met hoog vermogen zijn:

 • 30 Watt @ 980 nm, alternatief 810 nm
 • 50 Watt @ 980 nm, alternatief 810 nm
 • 30 Watt @ LFD-modus
 • 50 Watt @ LFD-modus

Beschikbare configuraties van het krachtig dual-mode model DIOLAS Photon Duo zijn:

 • 30 watt bij CW 980 nm + 25 watt bij LFD-modus
 • 30 watt bij CW 810 nm + 25 watt bij LFD-modus
Limmer Laser Diolas photon

Unieke kenmerken:

 • LFD-modus (Leveled Field Density) die coagulatie beperkt tot een constante 1 mm
 • Compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen
 • Groot 10,4 "True Color Touch Panel voor eenvoudig en intuïtief gebruik
 • Multi-user systeem voor oneindige opslag van individuele gebruikersprogramma's
 • Interactief assistentieprogramma voor eenvoudige selectie van behandelingsparameters
Limmer Diolas photon

LIMMER Laser DIOLAS Photon | Diodelaser

Specificaties

Laser type Semiconductor-based Laser module at different available wavelengths *
Operating modes & power at tissue* LFD Mode* | Continuous Wave | Pulsed Mode
Output power between 0,5 Watt and device maximum, depending on individual configuration
Activation profiles Continuous | Single pulse (10 ms - 5 s) | Pulse repetition (10 ms - 5 s)
User interaction True Color Touch Panel 10,4 Inches (26,4 cm) with brilliant colors
Interactive assistent program for the smart choice of operating parameters
Adjustable audio output per energy pulse or continuous
USB Port for output of treatment protocols
Beam delivery Various types of flexible fiber probes
Pilot beam red (635 nm), < 3 mW, adjustable
Integrated ports USB port
Control of external smoke evacuator VACULAS
Warning lamp system
Ethernet port (optional)
Scanner system port (optional)
Memory for user programs Storage for >50.000 user profiles and individual operating parameters
Cooling Internal
Electrical requirements* 230 - 240 V (10 A) / 100 - 110 V (15 A), 50 / 60 Hz, single-phase
Dimensions & weight* 35 x 31 x 42 cm (W x H x D), max. 15 kg
* depending on device model & configuration. Technical changes reserved.

Meer weten over de LIMMER Laser DIOLAS Photon | Diodelaser?

Softoptic | Software

Softoptic | Software

Voor optimale workflow en een efficiënt, 100% foutloos meetproces kan oogheelkundige apparatuur gekoppeld worden met Softoptic software. Het gebruik van Softoptic bespaart u tijd en voorkomt fouten bij de verwerking van patiëntgegevens.

Optimale workflow

Foutloos meetproces

Merkonafhankelijke applicatie

Een optimale workflow en foutloos meetproces?

Bespaar tijd en voorkom fouten met Softoptic

Softoptic connecting data bestaat uit een applicatie met interface, daemon voor koppeling met apparatuur en EPD import en export. Tijdens uw vooronderzoek heeft u toegang tot de lijst met patiënten, welke aan de balie zijn aangemeld. Vanuit uw EPD worden patiëntgegevens geëxporteerd, welke u kunt selecteren en importeren in uw scherm. Alle metingen van verschillende voormeet apparaten zijn inzichtelijk. Zodra uw meting klaar is, zendt u naar Softoptic of uw EPD, vervolgens worden deze gegevens geëxporteerd.

Op de achtergrond is Deamon actief, welke continu controleert op nieuwe gegevens. Deze koppeling met Daemon zorgt ervoor dat alle gegevens welke worden binnengehaald realtime zijn.

Softoptic logo

Meer weten over Softoptic | Software?

VALON TT 532 / 577 | Laser à balayage

VALON TT 532 / 577 | Laser à balayage

Les lasers multispots Meridian TT 532 et TT 577sp à technologie à impulsions courtes de Valon fournissent une solution d’économie de tissu qui permet au tissu de refroidir entre les impulsions laser, minimisant ou prévenant les dommages tissulaires, ce qui réduit les risques de traitement et améliore le confort et la sécurité du patient.

Technologie à impulsions courtes

Une solution pour épargner les tissus

Sécurité et confort

Le photocoagulateur le plus rapide (de tous les temps)

Des soins de qualité supérieure pour des cliniques très fréquentées

Les TT 532 et TT 577 sp sont des lasers multi-potentiomètres de table, qui ont un accès imbattable/inégalé pour les fauteuils roulants et les chaises de patient. L’appareil entier - console laser, ordinateur et électronique - est intégré dans un superbe design compact et fonctionnel. Deux roues sur un côté de la table en assurent la mobilité.

En plus du mode de traitement unique, les chirurgiens peuvent sélectionner le mode multi-potentiomètre pour un modèle de cibles simultanées ou de mode à impulsions courtes, ce qui leur permet d’ajuster une série d’impulsions courtes pour gérer avec précision l’effet thermique sur les tissus cibles.

valon_tt_01

Composantes et fonctions qualitatives

 • Lampe à fente Hedge-Streit BQ ou CSO 9900 SL installés et calibrés par nos professionnels
 • Adaptateurs spéciaux pour un excellent éclairage rétinien sans étalonnage
 • Smart Wheel, écran tactile et projection d’informations permettent un contrôle complet des valeurs variables sans retirer les œillets des oculaires
valon_tt

VALON TT 532 / 577 | Laser à balayage

Specificaties

Laser OPSL 532 nm / OPSL 577 nm
Power 3000 mW, restricted to 2000 mW
Pulse duration 10 – 650 ms
Spot sizes 50 , 100, 200, 300 and 400 µm
Aiming beam 635 nm, adjustable brightness. Pattern projected as spot or outline
Patterns Square, Circle, Arc, Sector, Line, Spot (repetition)
User interface 15" Touch screen and Smart Wheel
Slitlamp CSO SL 9900, Haag-Streit BQ
Electric 230 V 50 Hz (Voltage options for different countries are availble)

LIMMER UNILAS Touch | CO2 laser

LIMMER UNILAS Touch | CO2 laser

De CO2 Laser UNILAS Touch van Limmer Laser combineert alle voordelen van de nieuwste lasertechnologie met de uitgebreide ervaring van de ingenieurs van Limmer Laser over het bouwen van de ideale laser voor klinieken en ziekenhuizen.

Eén systeem voor veel toepassingen

Ultra-precise µs Scanner SurgiScan X2

Nauwkeurig, krachtig en interdisciplinair

Ontdek zelf hoe goed de CO2 Laser UNILAS Touch is!

De slimme keuze voor professionele gebruikers

De CO2 Laser UNILAS Touch past zich aan aan uw behoeften. Het instrument stelt u in staat om uw eigen gebruikersnaam en eigen set behandelingsparameters op te slaan. U kunt op het scherm eenvoudig kiezen voor de behandelingsparameters uit de lijst met indicaties van uw eigen medische discipline. De UNILAS Touch is een multidisciplinair lasersysteem, ideaal voor onderwijs en klinisch onderzoek. Configureer het lasersysteem met accessoires, of laat het integreren met de meeste van uw bestaande gereedschappen.

Surgical laser / CO2 / trolley-mounted
UNILASTouch

De voordelen van UNILAS Touch

De beschikbare configuraties van de UNILAS Touch zijn het kostenbesparende instapmodel UNILAS Touch One, een CO² laser systeem met een vermogen van 30W en de meer geavanceerde UNILAS Touch Pro met een hoog vermogen van 60W of meer. De voordelen van beide configuraties zijn:

 • Hoge outputvermogens (max. 60 watt CW en 30 watt SuperPulse)
 • Innovatieve UltraSharp technologie voor de kleinste beschikbare straaldiameters
 • Scannersysteem SurgiScan X2 voor precieze ablatie en snijden van weefsel en zachte fractionele therapie
 • SolidBench technologie voor duurzame en perfecte uitlijning
 • Groot True Color touchscreen voor eenvoudig en intuïtief gebruik van alle functies
 • Geïntegreerde assistentie om te helpen bij de keuze van de juiste behandelingsparameters

Klinische indicaties:

 • NKO: Larynx- en farynxoperaties (bijv. tumoren, stembandencysten), stapes chirurgie, LAUP, neuspoliepen, rhinophyma, tonsillen chirurgie, vezelondersteund snijden van weefsel
 • Gynaecologie: Condylomata, dysplasie, carcinoom, papilloma, laparoscopie, cysten, leukoplakie, intravaginale therapie (bijv. vaginale atrofie), lichen sclerosus, labiaplastiek
 • Dermatologie: Huidverjonging, keloïde en hyperthrofische littekens, fibroom, rek vlekken, pigmentvlekken, condylomata, ooglidcorrectie
 • Algemene chirurgie: Coagulatie, snijden en ablatie van weefsel
Limmer Unilas Touch

Limmer Laser UNILAS Touch CO² laser

Specificaties

Laser type CO2 Laser with TEMoo Mode λ 10.600 nm
Operating modes & power at tissue Continuous Wave (CW)
Enhanced SuperPulse
Ultra-short Pulser Mode
Output power freely adjustable between 0,4 and 30 / 60 Watt, depending on device model and operating mode.
Activation profiles Continuous
Single pulse (1 ms - 5 s)
Pulse repetition (1 ms - 5 s)
User interaction True Color Touch Panel 10,4 Inches (26,4 cm) with brilliant colors
Interactive assistant program for the smart choice of operating parameters
Adjustable audio output per energy pulse or continuous
USB port for output of treatment protocols
Beam delivery Free-moving articulated arm with 7 joints for an extensive treatment range of 150 cm, 360° rotatable. Optional: Flexible laser fiber
Pilot beam red, bright and precise, adjustable and ideal for modern microscopes and colposcopes
Integrated ports USB port
Control of external smoke evacuator VACULAS
Warning lamp system
Ethernet port (optional)
Scanner system port (optional)
Memory for user programs Storage for >50.000 user profiles and individual operating parameters Cooling Internal Electrical requirements 230 - 240 V (6 A) / 100 - 110 V (10 A), 50 / 60 Hz, single-phase Dimensions & weight 40 x 125 x 40 cm (W x H x D), 56 kg Technical changes reserved.
Cooling Storage for >50.000 user profiles and individual operating parameters
Electrical requirements 230 - 240 V (6 A) / 100 - 110 V (10 A), 50 / 60 Hz, single-phase
Dimensions & weight 40 x 125 x 40 cm (W x H x D), 56 kg
Technical changes reserved

MERIDIAN MR Q | YAG laser

MERIDIAN MR Q | YAG laser

Meridian MR Q, voorheen Microruptor MR6, is een volledig geïntegreerde Nd:YAG-laser gecombineerd met een gerenommeerde LED spleetlamp met vijfvoudige vergrotingswisselaar. De Meridian MR Q biedt Nd:YAG-lasertechnologie ten behoeve van posterior capsulotomy, pupillary membranectomy en iridotomy.

Laser excellence

YAG laser technologie

Comfortabele flexibiliteit

Waaruit blijkt de superieure kwaliteit van de MERIDIAN MRQ?

Laser excellence

De MRQ overtuigt door zijn snelle opstarttijd en zijn gebruiksvriendelijke touchscreen. U kunt op één scherm kiezen tussen anterieure en posterieure offset. Dit zorgt voor een snelle en soepele workflow. De analoge draaiknoppen, zoals laservermogen en richtstraalhelderheid, bevinden zich aan beide zijden van de laserkop om een vertrouwde en comfortabele werkhouding te bieden voor links- en rechtshandige gebruikers.

MR-Q detail
MRQ

Comfortabele flexibiliteit

Voor kleine praktijkruimtes is de MR Q verkrijgbaar als ruimtebesparende stand-alone unit. In dit geval kan de laser heel eenvoudig op een bestaande in hoogte verstelbare medische tafel worden geïnstalleerd. Optioneel kan de lader worden geleverd met een gemotoriseerde tafel met twee kolommen aan, die een goede ergonomie biedt voor patiënten en artsen en ook bijzonder geschikt is voor rolstoelen. De ergonomische positionering van de handgrepen garandeert een comfortabele zithouding voor de patiënt en verhoogt daarmee het comfort voor de patiënt.

Klinische indicaties:

 • Posterior capsulotomy
 • Pupillary membranectomy
 • Iridotomy
MRQ

MERIDIAN MR Q | YAG laser

Specificaties

Laser source Q-switched, solid state Nd:YAG 1064 nm
Pulse duration 4 ns +4 / -0 ns
Pulse setting 1, 2 or 3 pulses
Maximum repetition rate 2 Hz
Maximum energy 32 mJ
Treatment spotsize 10 µm
Cone angle 16°
Treatment beam offset range Anterior and posterior 0 to ± 300 µm
Aiming beam Red Dual Diode; 635 nm
Magnification 6x, 10x, 16x, 25x, 40x
Cooling system Air convected
Weight 24 kg (unpacked), 28 kg (packed)
Power rating 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
Power requirements 100 VA

MERIDIAN Merilas 810 | Coagulatielaser

MERIDIAN Merilas 810 | Coagulatielaser

De Merilas 810 shortpulse is ontwikkeld voor laserbehandelingen van vergevorderd en eindstadium glaucoom. Door het unieke thermisch-elektrische koelsysteem zijn er geen storende geluiden of luchtturbulenties. De Merilas 810 shortpulse is compact en kan eenvoudig worden vervoerd, met de robuuste en praktische transportkoffer.

Voor vergevorderd Glaucoom

Shortpulse modus

Veilige hantering

Waarom is de MERIDIAN Merilas 810 de beste keuze?

Veilige behandeling van glaucoom

Om een veilige hantering te garanderen, zijn de continue golf- en korte pulsmodus in afzonderlijke menu's ingesteld. De golflengte van de laser is gemakkelijk te herkennen aan de gekleurde ring rond de vezelkoppeling. Als extra veiligheidsfuncties heeft de laser een sleutelschakelaar en een gemakkelijk toegankelijke noodstopknop

De Merilas 810 shortpulse biedt twee klinische toepassingen (glaucoom- en retina-behandelingen). In de korte pulsmodus bestaat een pulsduur uit vele afwisselende korte bursts en intervallen. In tegenstelling tot de continue golf (CW) -modus, wordt het weefsel niet erg verwarmd in de korte-pulsmodus - weefsel wordt zachter behandeld.

Merilas 810 SP view 1

De voordelen van 810nm:

 • De golflengte van 810 nm wordt minder geabsorbeerd door melanine en hemoglobine
 • Deze golflengte heeft het voordeel dat het de sclera binnendringt en overmatige bloeding veroorzaakt
Merilas 810 SP view 2

MERIDIAN Merilas 810 | Coagulatielaser

Specificaties

Treatment laser wavelength 810 nm (red)
Treatment laser class
Laser power
Pulse length
Operating modes
Aiming beam laser wavelength
Aiming beam laser class
Aiming beam laser power
Fiber connector
Fiber core diameter
Delivery systems
Cooling
Dimensions
Weight
Power rating
Packaging

MERIDIAN Merilas α | Coagulatielaser

MERIDIAN Merilas α | Coagulatielaser

De compacte Merilas 532α voor betrouwbare en nauwkeurige photocoagulatie procedures. Het unieke gepatenteerde thermo-elektrische koelsysteem Smart Cool zorgt voor een stille werking van de laser zonder het storende geluid van een koelventilator.

Superieure kwaliteit

Duurzaamheid

Compact ontwerp

Waarom is de MERIDIAN Merilas α de beste keuze?

Kwaliteit, duurzaam en compact

De Merilas 532α wordt gekoeld door een uniek thermisch elektrisch koelsysteem. Er zijn geen ventilatiesleuven nodig. Dit zorgt ervoor dat er geen stof kan binnendringen in het inwendige van de laser. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en geeft het unieke solide gevoel van Meridian-producten tijdens het bewegen van de laser.

De Merilas-lasers starten uiterst snel op. Het afneembare touchscreen met glastechnologie zorgt voor flexibiliteit en netheid op de werkplek. De gebruikersinterface is gemakkelijk te gebruiken dankzij het intuïtieve ontwerp. De Merilas-laser is compact en kan met de handige draagtas eenvoudig naar andere afdelingen of klinieken worden vervoerd.

Elke Merilas 532α is speciaal aangepast aan de indicatie-eisen van de arts en kan indien nodig worden uitgebreid.

Merilas-532a

Gebruiksvriendelijke eigenschappen:

 • Veiligheid
 • Flexibiliteit
 • Comfort
 • Compactheid
Merilas-532a

MERIDIAN Merilas α | Coagulatielaser

Specificaties

Treatment laser wavelength 532 nm
Treatment laser class IV
Supply voltage 90 - 260 Va 50/60 hz
Protection class I, type B
Power consumption 250W
Cooling Thermo electricial
Maximum output laser power 2000 / 2500 mW (at the end of the optical fiber)
Pulse duration 10ms - 5s
Delivery systems Slit lamp adapter, opthalmoscope Llo, endo fibre
Aiming beam laser wavelength 635nm
Aiming beam laser power 0,01 - 1mW adjust.
Aiming beam laser class II
Dimensions 105 (h) x 220 (w) x 250 (l)
Weight 7 kg
Packaging Protective carrying / storage case (incl.)