Toskani by ML new
50

Over Toskani

Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar focust Toskani op het ontwikkelen van huidverbeterende producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat. Inmiddels is Toskani koploper op het gebied van innovatieve formulering technologieën en anticiperen ze op de toenemende behoeften van ieder huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, vitamine A, B, C en E, melkzuur, retinol en glycolzuur. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.

360 graden behandeling
Door 360 graden behandelingen aan te bieden, wordt er een combinatie van producten en behandelingen gemaakt waardoor de effecten worden versterkt en de beste resultaten worden bereikt. Toskani biedt mogelijkheden in: thuisproducten, peelings, mesotherapie en microneedling apparatuur.

Farmaceutische kwaliteit

Alle producten bevatten actieve ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit gebaseerd op peptiden, liposomen en hyaluronzuur. Toskani anticipeert continu in de toenemende behoeften van elke huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurige onderzoek in het laboratorium.

Oplossing voor elk huidprobleem

Een 360 graden oplossing om elk huidprobleem aan te pakken, van behandelingen tot homecare. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.

Duurzaamheid

Toskani draagt zorg aan duurzaamheid en milieu. Ook is Toskani gecertificeerd als volledig Cruelty Free merk.

Producten

Schermafbeelding 2022-06-13 om 17.37.57

Behandelingen