doctor-1149149
Bent u op zoek bent naar laserapparatuur, diagnostische apparatuur of instrumenten voor uw (dag)ziekenhuis, buitenpolikliniek of privékliniek? Dan bent u bij MediLaser aan het juiste adres! Met onze medische apparatuur kunt u in uw ziekenhuis of kliniek professioneel, doeltreffend en nauwkeurig werken.

Waarom kiezen voor MediLaser?

Fijn voor u, uw praktijk en uw patiënt

 • Professioneel
 • Efficiënt
 • Uiterst secuur
 • Fijn voor u, uw praktijk en uw patiënt!

Fijn voor u, uw praktijk en uw patiënt

Natuurlijk staat voor u centraal hoe efficiënt, snel en nauwkeurig de apparatuur is. Het is zeker even belangrijk om te weten hoe uw patiënten een behandeling ervaren. Met onze apparatuur en de bijbehorende functies kunt u dit realiseren.

Neem bijvoorbeeld de Lumenis MOSES Pulse 120H, een medisch wonderapparaat. Dit apparaat kan gebruikt worden voor urologie, gynaecologische chirurgie, arthroscopie en veel meer. Dit wonderapparaat biedt u instellingsmogelijkheden van 0,2J tot 6,0J, heeft een frequentiebereik tot 120Hz en is dankzij de innovatieve MOSES technologie daarenboven zeer tijd besparend vanwege een sterk verminderde retropulsie. De veiligheid van het gebruik van de diverse soorten en maten laserfibers wordt gewaarborgd doordat het systeem de fiber herkent. Er zal dus nooit teveel energie toegediend kunnen worden, aangezien het systeem dit tijdig zal aangeven. De veiligheid voor zowel patiënt als systeem is hierdoor gewaarborgd. Het hoge resolutie touchscreen heeft een zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk instellingen menu.

doctor-5342890

Ontdek hier de geavanceerde Holmium laser
Luminus Puls 120H...

Stel direct een vraag

Ontdek ons specialistische aanbod voor...

KNO icoon

NKO

 • Breed assortiment voor de NKO
 • Kwaliteitsproducten en -service
 • Voor de OK, de poli en de Spoed
Gyno icoon

Gynaecologie

 • Minimaal invasief
 • Effectief en efficiënt
 • Goede service en onderhoud
Urologie icoon

Urologie

 • Doeltreffende laserapparatuur
 • Minimaal invasieve werking
 • Innovatieve MOSES technologie
Oogheelkunde icoon

Oogheelkunde

 • Oogheelkundige lasers
 • Diagnostische OHK apparatuur
 • High-end oplossingen

Hoe wij werken?

 1. Bekijk ons brede assortiment
 2. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs
 3. Maak desgewenst een afspraak voor een demo op locatie
 4. Schaf jouw favoriete apparaat aan, of kies voor huurkoop
 5. Volg een gecertificeerde training van onze clinical trainer
 6. We staan te allen tijde voor je klaar bij vragen!

Wij houden onze klanten continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe toepassingen van uw apparatuur. Onder meer met webinars, nieuwsbrieven en tips kunt u zich blijven ontwikkelen. Heeft u meer ondersteuning nodig? Onze trainers, marketingafdeling en serviceafdeling staan voor u klaar. Zo werken we samen aan een plezierige samenwerking.

Wij gaan voor kennis, betrokkenheid en vertrouwen!

Onze missie? Vanuit kennis en betrokkenheid onze klanten ondersteunen bij het maken van de beste keuze en adequaat gebruik van (para)medische producten waarmee wij ook onszelf vol vertrouwen zouden laten behandelen.

Onze visie? MediLaser levert innovatieve (para)medische technologie en aanverwanten om met hoogwaardige kwaliteitsproducten onze klanten te helpen om de beste behandeling te kunnen verwezenlijken. Hierbij kiezen wij ervoor om een leidende rol te nemen in veilig en juist gebruik van de (door ons) geleverde producten. Dit bereiken wij door continu onze producten, kennis, processen en diensten te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning aan onze klanten.

Natuurlijk staat voor u centraal hoe efficiënt, snel en nauwkeurig de apparatuur is. Ook is het belangrijk om te weten hoe de cliënt een behandeling ervaart. Met onze apparatuur en de bijbehorende functies kunt u dit realiseren. Neem bijvoorbeeld de Lumenis Holmium Pulse 30H een medisch wonderapparaat. Dit apparaat kan gebruikt worden voor urologie, gynaecologische chirurgie, arthroscopie en veel meer. Dit wonderapparaat biedt u instellingsmogelijkheden van 0,2J tot 5,0J en heeft een frequentiebereik tot 25Hz en is daarenboven tijd besparend vanwege een verminderde retropulsie.

Onze sterktes!

Expertise

Onze nauwe samenwerking met internationaal gerespecteerde fabrikanten stelt MediLaser in staat een innovatieve gesprekspartner te zijn voor onze relaties!

Technische ondersteuning

Lasers en aanverwante technologieën omvatten complexe technieken die bestaan uit optische, elektronische en elektromechanische componenten!

Gerenommeerde fabrikanten

MediLaser biedt een ruim gamma aan hoogtechnologische apparatuur met verschillende types energie en golflengte!