Service en onderhoud

Lasers en aanverwante technologieën omvatten complexe technieken die bestaan uit optische elektronische- en elektromechanische componenten. Regelmatige controle, onderhoud en service zijn noodzakelijk voor de bedrijfszekerheid, betrouwbaarheid en levensduur van deze apparatuur.

Ons Service team
Alle klanten van MediLaser krijgen technische ondersteuning via onze technische dienst.
Onze technische dienst heeft als primaire taak te zorgen voor de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van uw apparatuur. Hiervoor wordt een jaarplanning gemaakt voor controle en onderhoud.
Ons magazijn is uitgerust met de meest courante onderdelen om een snelle en adequate opvolging te bieden bij een storing of onderhoudsbeurt. In een aantal gevallen kan de serviceafdeling een beroep doen op vervangtoestellen indien een snelle oplossing door omstandigheden niet mogelijk is.

Onderhoudscontracten
Elk apparaat heeft onderhoud nodig, zo ook in het eerste jaar na levering. Wij raden u dan ook aan tijdens de garantieperiode minimaal één onderhoudsbeurt op basis van nacalculatie uit te laten voeren of direct bij levering een onderhoudscontract af te sluiten.

MediLaser biedt u een drietal keuzemogelijkheden:
– het All-in onderhoudscontract,
– het Preventief onderhoudscontract,
– Onderhoud op basis van nacalculatie.

Laserveiligheidscursus
Voor meer informatie omtrent onze cursussen rond laserveiligheid, aarzel niet ons te contacteren.

Verhuizingen
Voor meer informatie omtrent de All-in Verhuis Service van medische kabinetten in ziekenhuizen of privépraktijken, aarzel niet ons te contacteren.

Service betekent ontzorgen

Lasers en aanverwante technologieën zijn complexe technieken die bestaan uit optische elektronische – en elektromechanische componenten.