Diode

No posts to show. Check posts query.

Assortiment Diodelasers

  • Breed aanbod
  • De beste kwaliteit
  • De beste service

De zoektocht naar een leverancier voor al uw Diode Laserapparatuur is eindelijk geslaagd. Het Neus-, Keel- en oorheelkunde assortiment van Laservision bestaat uit professionele kwaliteitsproducten voor de poli en de OK. De meeste medische disciplines zijn goed afgebakend, maar de NKO heeft te maken met verschillende sub-disciplines. Dit maakt het zowel een interessante als uitdagende discipline. Onze NKO Laserapparatuur heeft producten die passen bij elke sub-discipline. Voor otologie, rhinologie, FESS, laryngologie,  en mondholte chirurgie zullen één of meerdere producten een meerwaarde kunnen bieden aan de afdeling.

Door de verschillende bedrijfstakken van Laservision kunnen wij ook de NKO operaties die overlap hebben met oncologie, plastische- of esthetische chirurgie en evenwichtsonderzoeken met u meedenken.

Diode voor neus-, keel- en oorchirurgie

De NKO kan tijdens zijn behandeling een diodelaser gebruiken om precies en efficiënt te werk te gaan. Laservision kan worden aangemerkt als één van de absolute specialisten op gebied van deze diode apparatuur. Niet alleen kunnen wij helpen met het effectief inzetten van lasers tijdens uw behandelingen, maar we kunnen u ook ondersteunen bij het investeringstraject. Zo kunnen lasers multidisciplinair ingezet worden. Hierdoor kan de investering breder gedragen worden.

De apparatuur die hiervoor gebruikt wordt zijn onder meer Fractionele Lasers, Radiofrequentie en IPL (Intense Pulsed Light). De fractionele laser zorgt voor kleine micro kanaaltjes in de huid, die dan rustig aan worden vernieuwd door het lichaam met een minimale ‘downtime’. Je kan dus snel weer aan het werk. Radiofrequentie werkt met stroom om warmte op te wekken en te stimuleren. IPL zorgt door middel van een breed en sterk licht om verwarming te realiseren. De laatste optie kan ook worden ingezet om de bruine verkleuringen in de huid te doen vervagen, omdat deze het licht ook absorberen. Zo kan er voor elke ‘huidveroudering’ een passende behandeling worden gegeven.