Laserapparatuur

LIMMER UNILAS Touch | CO2 laser

  • Vele toepassingen
  • Ultra precieze µs Scanner
  • Krachtig en interdisciplinair

Innovatieve en professionele laserapparatuur

  • Uiterst precieze werking
  • Minimale thermische schade
  • Variabele modellen

Gynaecologen verdienen de meest innovatieve en professionele apparatuur. Bij behandeling van stressincontinentie, vaginale atrofie of vaginaverstrakking, heeft u laser apparatuur nodig die betrouwbaar is. MediLaser biedt diverse oplossingen via laser- en lichttechnologie voor gynaecologie, zoals Er:YAG en CO² laserapparatuur voor vaginale atrofie, stressincontinentie, vaginaverjonging of vaginale verstrakking.

Stress urine incontinentie behandelen met een laser

Vaak wordt bij klachten ten gevolge van stressincontinentie doorverwezen naar een fysiotherapeut die de bekkenbodemspier zal trainen door middel van een aantal oefeningen. Bij een deel van de patiënten kan dit een goede oplossing bieden. Voor andere patiënten is het aangeraden om een operatieve ingreep uit te laten voeren om de spieren onder de blaas strakker te maken of om de verzwakte structuren te ondersteunen. De Juliet laser biedt een eenvoudige en minder invasieve oplossing. Door een behandeling met laser energie in de vagina kan namelijk de aanmaak van het lichaamseigen collageen worden hersteld en zullen fibroblasten elkaar verstevigen.

Na één behandeling al vooruitgang

De Asclepion MCL31 Juliet is een Er:YAG laser die zowel fractioneel als gefocusseerd in te zetten is voor talloze behandelingen, zoals stressincontinentie, vaginale atrofie, condylomata, lichen, folliculitiden thv vulva, hypertroof sectio littekens, milia. Daarnaast kan ook voor CO² geopteerd worden, middels de Lumenis AcuPulse CO² laser met FemTouch handstuk. Ontdek hier ons assortiment aan high-end oplossingen voor gynaecologen.

De Juliet Laserbehandeling zorgt voor het herstel van de stofwisseling in het bindweefsel en een verbetering van de conditie van het slijmvlies. Dit leidt tot een vermindering van de symptomen, die onmiddellijk na de eerste behandeling al kunnen worden waargenomen. Het binnenste slijmvlies wordt weer elastisch en vochtig. Jeuk, irritatie en pijn gedurende geslachtsgemeenschap verdwijnen en de symptomen van licht urine incontinentie worden aanzienlijk verminderd vanwege het stimulerende effect van de laser op het slijmvlies.